Friday, April 15, 2011

Alhamdulillah~

Salam.
Hee...Cuakkk
Tapi happy!!!

Ok, waaa,, rasa rindu nak update blog. Anyway thanx 4 viewing my tutorial at 1Tube, dah lebih 4000 views. Thanks again and jangan tengok je, try la ok. :) Senang je tu.

Pic ni diambil time tahun 1 dulu tak silap.layannn...

Ok, 1stly, nak bersyukur sangat sebab macam dah capai apa yang nak dicapai walaupun macam rasa banyak sangat dugaan sem ni. Tapi, Tuhan tu Maha Adil. Dia takkan menguji seseorang itu di luar kemampuannya. Ya, it' s true. BK pun pernah dengar Dr. Fadzilah Kamsah cakap, In order Tuhan nak bagi kita Rahmat, Dia akan menguji kita dalam pelbagai bentuk cabaran dan dugaan dahulu. Subhanallah...

Jika, sebelum ini entry-entry BK macam agak down bila dibaca. Korang layan je lah k. Tapi, no worry, wa takde kutuk orang dalam blog wa. Blog wa bersih.Cehhh... Wa, bagi advice je dari sudut pandang wa. Lu orang kena be positive la , never take it negative sebab kalau ambil benda tu negative, hidup kita takkan berjaya sampai bila-bila. So, just chill ok.( wa, da macam penasihat bebas pon ada aku rasa)


Anyway, dalam masa cuti ni, BK banyak habiskan masa dengan buat video. Lagi satu, BK pun ada buat sedikit video guna flash, jadi kalau nak tengok, nantikan di 1Tube ok.


Cuti ni pun BK pun ada jumpa member lama, Shami, now pilot dekat Firefly.ehemmm, BILA MAW BAGI TIKET FREE???? hee..




4 comments:

fakhruddin said...

kalau dah dapat tiket free, jangan lupa kudin! hahahaa :D

mintak la sikit tiket free pergi bandung ke bangkok ke phnom penh ke! hehe :)

hucsna-B.K said...

hee..boleh jew..tadahall..hee

NanieKhairani said...

yup dah tengook.. tenkiu very much... senang je kan... nak cuba la nanti... :)

hucsna-B.K said...

nanie: ok2..jgn lupa cuba..nway, thnx 4 viewin dear :)