Tuesday, May 22, 2012

Ciri-ciri lelaki yang bakal ditinggalkan perempuan

Salam
Jika sebelum ini kita selalu baca ciri -ciri perempuan yang selalu ditinggalkan lelaki. Jadi, hari ini mari BK pendapat tentang sebaliknya. Ciri lelaki yang selalu ditinggalkan perempuan. Ini hanya pendapat dan pandangan owner blog ini. Jadi terpulang samada untuk menerima atau tidak kerana masing masing mempunyai pendapat tersendiri. Walaupun BK tak pernah couple, tetapi BK percaya berikut adalah punca lelaki ditinggalkan. Jadi mari kita lihat ciri-ciri ini, jika ada , try la ubah untuk menjadi lelaki yang lebih dihormati . Namun, tak semua sebab di bawah merupakan puncanya, mungkin ada sebab lain yang menjadi punca contohnya penerimaan family, fulus , maybe keturunan.


Sekadar hiasan~

1.  Tidak pandai menghormati perempuan 

2.  Mengeluarkan perkataan yang kasar atau perkataan yang tidak baik (sekali  
     dua bolehlah, tetapi kalau dah  selalu tu jawabnya papai)

3.  Tak jaga solat

4.  Terlalu Control

5.  Banyak cakap

6.  Banyak Gelak

7.  Keras Hati,  susah terima pendapat

8.  Panas Baran

9.  Makan gelojoh

10. Melakukan benda-benda pelik bila berjumpa. Contohnya, melakukan 
     sesuatu watak dengan harapan si gf gelak.

11. Psyco

12. Bergurau tidak bertempat

13. Makan banyak

14. Mengada-ngada berlebihan

15. Manja terover sangat

16. Terlalu banyak kawan wanita

17. Player

18. Pisau cukur

19. Suka ambil kesempatan

20. Kuat menangis( sikit-sikit nak keluar air mata, lelaki kot)

21. Selekeh

22. Badan berbau

23. Tak menjaga berat badan

24. Banyak songeh

25. Suka menipu


26. Pemalas


27. Kuat complaint( kategori jenis yang tidak bersyukur)


28. Kuat merajuk mengalahkan perempuan


29. Kuat tidur


30. Banyak auta (perempuan biasanya akan dapat kesan dengan mudah)


31. Gelabah (tidak cool)


32. Malas berfikir (nak makan, nak g mana-mana pun selalu gf yang decide, 
      penatlah macamtu brother...)


33. Penakut


34. Terlalu romantik (kadang-kadang akan membuatkan perempuan rimas)


35. Dan yang paling mustahak, yang mengabaikan agama.


Kalau ada yang terasa ke or ayat dalam ini macam kasar sangat , minta maaf awal-awal  sebab inilah kenyataannya. Kalau ada tu pandai-pandailah ubah. Tak salah berubah kepada yang lebih baik kan??? Hee
K Bye

TAMMAT

10 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

26. yang takde kete
27. terlalu baik
28. selalu lepak dengan member lelaki
29. takde duit

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hahaha ;) memang sepatutnya cm tu..

hucsna-B.K said...

meuz - aha, maybe.. no comment.. hee
bubb.. hee

Cook Ebook said...

Muez:btol dah tu..haha
J.lo:terbaek enrty u..hebat..hehe ❤❤
From,kate,xoxo

hucsna-B.K said...

kate aha .. thnxx.. 1st tme cmmnt di sini ye.. hee

Anonymous said...

tul aku paling menyampah lelaki yg kuat dan gelojoh bila makan..ketawa x kena tempat(sengih je memanjang)rasa nak sekel je kepala die...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
hucsna-B.K said...

anonymous : ?

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mohd fazreen said...

Kau ckp kau xpnah couple tp blh ltak satu persatu sikap lelaki.aku rasa kau xlayak nk tulis pasal bnd ni sbb kau xpnah knal llk.xpyh nk poyo la minah oii