Tuesday, November 12, 2013

Eh, macam kenal jew?

Salam
Helew, I m tryin' to be low context people here where no flowery words are written as the introduction of my post. gitew. Aha. Nway, baru-baru ni one of my friends ada post satu gambar dekat private group u kami, dengan caption boleh tahan kasar die. Lol. 

'' Saw dis picture on PBS page.. Boodark, adakah monster itu kamu??? ''

Pada mulanya, ta aspect yang luar biasa pun just ingat post biasa. Then sekali tengok, hambik kau, gambar keluar dekat website u. Ta pernah-pernah aku bergambar nampak gigi, sekali tengok ambik kau mak jemah duk bebel apa ntah time ni. lol

Btw, actually time ni dalam meeting dengan rakan-rakan serta bod and one of manager in exxon mobil.

Masa ni, aku taknak cakap pun sebenarnya sebab aku tengah fikir something berkenaan dengan meeting tu jugalah, tiba-tiba one of the bod cakap ''I think u ve got  something to share''. Perghhh, macamana dia boleh tahu aku tengah berfikir ni, mantap betul. Then aku pun bangun la and cakap. 


Lastly, thanks for those yang letak gambar ni, I am happy. Alhamdulillah. Next time letak gambar ramai-ramai pulak keyh denganrakan-rakan saya baru happening and for sure gambar saya kena tutp mulut. Lol

K bye
TAMMAT

2 comments:

Oshin Kecik said...

kadang senyum nampak gigi ni ada manisnya hehe sebab oshin pun dulu x reti nak senyum tunjuk gigi pasal segan susunan tak cantik :p

hucsna-B.K said...

hee, mesti chommel oshin ni kan. =)