Thursday, September 8, 2011

Lawak tapi berinformative ~

Salam ..
Al kisah ada rancangan raya baru-baru ni yang selitkan advices dari SAM, dan semua advices tu bermula dari ayat "kalau" dan dalam banyak-banyak advice tu ada satu yang BK rasa tak boleh bla iaitu "kalau makan kuih raya, jangan lupa tutup balik cover balang tu, kalau tak kuih tu lemau, masuk angin" ha lebih kurang macamtulah.

Dengan muka slumber Sam , memang style la sampai buat BK tahan-tahan gelak depan parents time tu..Bagi BK, cara dia cakap tu lawaklah, tapi maybe tu bagi BK je kowt, maybe bagi orang lain tak sangat..Cer la try tengok balik maybe ada dekat dalam youtube.



Tapi apaun, nampak macam lawak tapi betul la very informative especially for kids. Kadang-kadang terlupa nak tutup balik, last-last lemau dah kuih tu.


Selamat Hari Raya semua ;)

Ok baiklah, pesanannya kadang lawak-lawak yang orang buat tu berinformative, kira betul la apa yang mereka cakap tu. Nak dengar lawak berinformtive??? pergi dengar lawak-lawak yang Nabil Raja Lawak buat tu.

p/s: ruginya Nabil , ema lawa dah sekarang ;)

2 comments:

misaby said...

huwaa,saya suka abg sam ;)

hucsna-B.K said...

yup2..same2 ;)