Monday, April 2, 2012

oh tu la Khai, Oh Media ?

Salam
Baru baru ini BK ke Bangsar untuk menghadiri Webcamp KL. Jadi sebelum masuk, Aman(founder Amanz) ingin berjumpa dengan membernya,Khai. Then, BK pun ikut sahajalah tanpa sebarang kemusyikilan dan tanda tanya siapa khai tu.(Tu dia ayat) Then, setelah cari-cari dan kami berjumpalah dengan si Khai ni. BK pun just say hi and senyum sahaja and Khai ni pun just tanya bos, oh nilah intern baru tu. Then macam biasalah BK senyum saja kerana ketika itu mata tertumpu kepada kedai yang menjual diamond. 70% discount dek non. Memang BK tak lepaskan peluanglah cuci mata. Then setelah berborak dengan si Khai ini, kami pun pergi ke surau untuk solat Maghrib.


Jadi nak dijadikan cerita, ketika on the way nak ke surau tu. BK pun tanyalah Aman and bos. Siapa Khai tu. Then barulah BK tahu yang beliau merupakan founder Oh Media. Aha, nampak bebenor BK baca blog without knowing the founder. Huu. Baiklah, secara jujurnya Khai ini sopan santun orangnya.(Ikhlas ni) Bagus untuk dijadikan kawan aha. Nampak pendiam tapi boleh tahan peramah. Tu sahajalah yang BK dapat classify kan founder Oh Media ni.


Handsome ke idok?
Bagi BK semua lelaki kat dunia ini akan handsome bila dia pandai menjaga tingkah lakunya, tak over, sedikit peramah, sentiasa cool tapi ada sedikit ketegasan. So rasanya berdasarkan statement BK ni, readers semua dapat agaklahkan Khai ni Handsome ke idok =)

K, sekian

Semoga blog ini dapat jadi setanding dengan blog Oh Media suatu hari nanti. Aminnn

TAMMAT

=)

4 comments:

Ikan_Pari@@ said...

mane 1 gambar beliau?

hucsna-B.K said...

gambar beliau tiada di sini.. selalunya org2 mcm khai ta boleh na amik gambar =)

Man said...

tinggi tak khai tu..haha

hucsna-B.K said...

man: tinggi BK .. Hee