Wednesday, December 26, 2012

R Teyyy M

Salam
Ok, haritu  BK berkesempatan ke RTM untuk majlis konvokesyen kanak-kanak. Jadi, ni la first time BK pergi task sensorang. Cuak weyh.

Dengan muka slumbernya BK pun masuklah tanpa perasaan. Ok fine, semua muka gua tak kenal. Mujurlah, BK pernah pergi RTM before , so takdelah sesat nak pergi sana.



Jadi dekat sana BK duduk hujung sekali cuz kalau duduk depan nampak excited sangat pula sebab yang dapat scroll budak-budak bukan BK.. lolz 

Ok, masa tu teringatlah balik,  time tadika dulu. Pakai jubah ala-ala dapat degree gitu. haha.


Dengan DJ negeri.fm,(Radio Negeri.fm ada di RTM)  dia jadi juruacara untuk cousin BK dan sangat terhibur, dia cakap nogori kuat . aha

Apa yang paling menarik ialah bila diorang buat persembahan lakonan, happening gila. Rasa nak bab bab budak-budak tu. Kenapalah diorang chomel sangat!

Lepas terus balik office dengan perasaan gembira sebab rasa lebih excited for the next task. (ok ayat cliche).

ok

p/s Untuk sebarang khidmat review/ pengiklanan produk mahupun event, sila hantarkan email anda ke lilhucsna@gmail.com. Harga berpatutan ditawarkan.

TAMMAT




2 comments:

Dayana AZ said...

Baru first time sampai sini :) ! Dayana suka gambar2 dekat sidebar blog ni. Hmm, Dayana tak sampai lagi RTM ni.. Ehee..

hucsna-B.K said...

Thanx dayana.. nice to know you =)