Tuesday, January 1, 2013

Happy New Year 2013!

Salam

Happy New Year everyone. Honestly, bersyukurlah sebab tahun 2013 ni kita semua masih ada di bumi Malaysia ini. 


Sebenarnya BK baru cover event new year di Jelebu(baju pun ta tukar lagi, huu) bersama TV3, dan bunga api last last sekali cantik sangat. Beberapa sahaja jam sahaja lagi BK akan shoot ke Bangi untuk memulakan kehidupan baru dengan semangat baru. Nak lupakan apa yang berlaku pada tahun 2012 and say hello  to 2013!. 

Unofficially umur pun dah masuk 23 tahun 2013, oh nooooo!!!!  Eh, tapi muda la lagi kan???Lulz

So, diharap tahun ni, tiadalah soalan cepumas pasal kahwin-kahwin ni, rimas weyh.

Cuba tanya soalan yang mencabar minda sikit macam calculus ke (ok, tu tipu) tanyalah soalan yang bila jawab tu rasa minda lebih terbuka sikit. Kan3???

Oklah, apa-apa pun, BK rasa semua ada azam masing-masing, and BK pun sedang merangka azam sendiri supaya sentiasa beringat-ringat. BK rasa takut juga kalau kenkadang tu kita lalai, ada benda yang sepatutnya buat pada umur sekarang kita tak buat. Tu yang BK takutkan.

Be positive be active. 

Happy New Year! Admin baru sahaja cover new year event di Parlimen Jelebu bersama rakan di TV3 , bunga api tadi sangat awesome btw! 

Diharap agar tahun 2013, kita semua lebih perbanyakkan usaha, dan sentiasa mempertingkatkan ibadah sebagai hamba Tuhan di muka bumi ini. Aminnn. =) ", status page Admin.


p/s Untuk sebarang khidmat review/ pengiklanan produk mahupun event, sila hantarkan email anda ke lilhucsna@gmail.com. Harga berpatutan ditawarkan.

Kbye

TAMMAT


6 comments:

iqa said...

gud luck for ur 2013!

Blog 3 Dalam 1 said...

[Click]Sertai Cabaran SEO Selamat Tahun Baru 2013 Blog 3 Dalam 1[Click]

hucsna-B.K said...

thnx iqa!

blog3dalam thanks =)

Ikan_Pari@@ said...

soalan mencabar minda:

apa itu black moor?

jangan google!

hucsna-B.K said...

species ikan pari

Asma said...

i pon orang asyik tanya bila nak kawin. betol ckp u..soalan yg sangat tak mencabar minda =.=