Thursday, January 17, 2013

Done with entrepreneurship training =)

Salam 
Heleewww, akhirnya settle juga training ni end last week. Lega akaqqq... First week masuk 1 hari bagaikan 1 tahun, sila bayangkan kalau seminggu tu. Glad habis juga akhirnya. Aha.

Like seriously training ni boleh membuatkan BK ta tidur malam bila dapat department yang sangat complicated untuk di handle. Macam-macam scenario  yang dicetuskan. Tapi nak habaq mai, tadelah teruk macamna pun, sebab kalau betul teruk, BK da masuk hospital migraine berminggu dah.Lolz, First, sebab kami semua dah tau ia hanyalah virtual company. So, tiada effect pun dalam real life. Aha 



Seangkatan.




Taskasodagumbira



The most important thing, everyone willing to give their salaries to help company survive . Lolz.Nasib baik virtual je. Real life memang ta la kan nak korbankan salary. Baik sungguh kalau dapat employee macamni in real life kan.. Lolz. Apapun, banyak juga input yang dapat throughout this training. Semua department macam kami semua tahu peranan masing-masing.

At least dapat gambaran how to run business. 

Credit Taskasodagumbira 

K bye

TAMMAT






4 comments:

Nurul Ainaa said...

penat betul dia training smpai tak tidur katanya hehehehe =)

hucsna-B.K said...

nurul ainaa hee.. =P

M.Zul said...

laaa...budak gemok pakai tai tu alan kn? jiran sy..

hucsna-B.K said...

m zul. aah. alan.. lo yeke jiranz. kecik je malaysia ni upenye. ahaha