Tuesday, November 2, 2010

~higher than mountain~PART1

Memperkenalkan
All da reck cREws:












Kudin dgn gaya ala next top modelnye...










Agak2 bila la kapel kat atas tu nak add kita semua kat facebook...
Time: 5.30am
Location: Broga Hill
Member: tett


yeah!!!





All da ladies~



Ha.ok2.sume pandang camera..cakkkk!!!

Mak: Agak2 kul berapalah diorang nak turun nie..aku ta sabar2 nak makan satay arnab kat bawah nie



kudin: Nak2..amik gambar ak..saya ader 5 jari
Tan: saya ade 2 jari
Zul: Lihatla mataku yang sexy..


________________________________________________________________

Gambar2 di bawah memerlukan pengawasan dari ibu bapa bagi mereka yang bawah umur..Harap maklum..

Situasi: Lapar dalam kekenyangan???
Adik kudin: Meh2, arm2 buka mulut..pandai nye dieee...
Abang kudin: Thnx adik..law dapat ari2 camnikan best...
Abang Zul: muka truja> Haha.. meh sini ak curi biskut ko kudin



abang kuden: eee skenya ...janganlah pandang sebegitu rupa abang Tan..tergoda u
abang Tan: Janganlah begitu, abang Tan da lame ta mengalami saat begini dgn kudin..

dan berlangsunglah episod pandang2 jeling2 antara mereka berdua setelah sekian lama tidak berjumpa sambil diiringi lagu pandang2 jeling2 yang di popularkan oleh siti nurhaliza feat dto' SM Salim...






TAMMAT...

p/s. segala pembikinan dialog hanyalah rekaan semata-mata.Tidak ada kena bagi mereka yang masih hidup ataupun yang telah tiada. (:

8 comments:

afifahramli said...

haha, ok ni lawak! merepek ehh ko una! hahahahaa

lilhucsna said...

haha..merepek tahap boring..tu yg sampai melalut2 tu..:P

fakhruddin said...

ahahahahaha mengong! hadoiii

lilhucsna said...

haha..kudin..sori to say.. hahaha

fakhruddin said...

aishh aishh hahaha tan dah baca ke blog ni?

lilhucsna said...

haha..aku rase belum.. law da bce ni rsau die ta tgur ak setaun kang..hahah. kudin.. yani ske org yg ske workout2 nie..ehem2

fakhruddin said...

woot woott! hahaha yeah!

boodark kewchik said...

haha..kudin teruja gila nak usha yani..haha