Wednesday, July 25, 2012

Cara mudah mengatasi penjahat bagi kaum wanita

Salam

Na, jom kita lihat macamana nak protect diri kita terutama kaum wanita kalau berada dalam situasi yang tidak disangka-sangka.


Tapi untuk situasi yang macam ragut tu, better lepaskan sahaja beg sebab macam agak risiko untuk melawan balik melainkan anda black belt. Aha. Tendang sampai pengsan pun takpe. Aha.
Biarlah dia ambil duit dari ambil nyawa. Just ingat je, dia guna duit haram, so biarlah Tuhan yang membalasnya. =)

Credit gambar

2 comments:

Boni Kacak said...

wah.. saya pun nak praktikkan jugak la.hehehe

hucsna-B.K said...

boni :pon boleyy.. aha