Saturday, January 1, 2011

Asu beli baju untuk Aisyah, Haikal, and sechomel lotey Willdan!!!


Salam. "Ha, tadi kan asu pergi The Mines taw, lepas tu nampak baju yang cute-cute bangat terus fikir anak-anak buah asu yang comel lotey ni, Aisyah , Haikal and Willdan."

Ye, munkin itulah ayat power BK yang BK akan cakap dekat anak-anak buah BK nanti. ... Ye, BK suka prepare apa yang BK nak cakap nanti-nanti. haha.

Baiklah, inilah baju yang asu beli tadi. Asu sayanggg sangat kamu-kamu ni taw.

Baju Aisyah ade rainbow taw...Nanti bila dah masuk primary school nanti ,belajar science kena ingat taw warna-warna rainbow ni.

Tetiba teringat keyword warna-warna rainbow ni, Micheal Jackson Kena Halau Balik India Utara bla bla bla...Haha


Aisyah and Haikal!!!Untuk Aisyah, nanti bila Aisyah balik sini, Aisyah ambil k sayunk.

Baju Haikal ada monster. Cuz nanti ultraman kosmos boleh lawan monster taw...


Ha, ni baju Wildan!!!
Spiderman junior...

Ok, nanti belajar rajin-rajin taw, nanti asu bagi lagi best.

TAMMAT...

2 comments:

qushaira said...

bju sy xde??hee..grau jee..comel la dak2 2....^_^

boodark kewchik said...

hehe..meh2 kita g mines. tengah sale..:)hehe