Friday, February 25, 2011

Career fair at Uniten.. Suka betul Mdm g.eastern ni terangkan kat aku . err..senyummm:)


Salam.
Ye, Al kisah BK mahu ke Admin untuk jalan-jalan di career fair dengan rerakan. Jadi setelah sampai, kami terus meng' registerkan diri .

Jangan tak sangka, Peah pun suka barang-barang yang chumelll2 ni.
Bila ko nak beli untuk aku pula ha?

Setelah, menilai dan bertanyakan macam-macam dekat company-company tertentu, sampailah ke destinasi terakhir iaitu Great Eastern. Jadi, ketika itu, kami semua dengar everything about this company and job that they offer. Then, selesailah explanation tu.


Amboiii, beli seluar tidur ye masing-masing.
Nonin, kau part time kat situ eh??
hee

Tiba-tiba after the explanation, Madam yang explain tadi tu datang kat BK kat belakang booth tu. Hai, suka betul die explain kat BK. Bagus-bagus, tapi time tu BK nak cepat cuz ada kelas. pukul 2pm tapi macam layan je la. Maybe can get something from it.
So, sambil borak-borak tu BK pun cakaplah my sister also do the insurance. Banyak juga la dia explain. Macam-macm dia tanya. Baguslah juga cuz boleh tengok marketing strategy company ni.



Antara barang jualan yang ada dekat fair tu.
Best. Tapi kalau buat sendiri lagi murah kowt???
hee


Then , akhir sekali , I ve to go, got class after this then dia pun bagi kad dia dan aku pun terus senyum seperti biasa.. Begitu la akhir perbualan kami disebabkan yang lain-lain dah macam nak gerak.


Orait.
TAMMAT..


5 comments:

AKUSTIK said...

nak satu.. (^^)

hucsna-B.K said...

haaha..ok2..meh sibi duett..hahah

hucsna-B.K said...
This comment has been removed by the author.
MéuzAngelo™ XXIII said...

blog ni ade adult content ke? hehe

hucsna-B.K said...

hehe..bkl ader kowt..:P