Friday, February 11, 2011

Birthday Kudin .Udah lama ye baru nak buat entry pasal ni.



Salam.

Zaza: Ape plan Kudin?
BK: Jom ajak dia makan sekali ah, tapi dia macam ada meeting sekarang
Zaza: Abes, macammana?
BK:Law macamtu ko pergi jemput Bang Dean dulu ah then terus pergi Gear Box.Nanti aku jemput diorang.
Zaza: Ha, ok set


BK: jom kuar makan.
Kudin: Aku ada meeting sekarang.
BK: Habis meeting pukul berapa?
Kudin: Maybe dalam pukul 10.30 macamtu.
BK: Kalau macamtu, after meetinglah keluar.
Kudin: Ha, ok2.

Tak lama kemudian...


Dapat message...

Kudin: Una2, (that's my name, by rihanna). Azim ikut sekali boleh tak?(yang ikutnya Amin)
BK: Bawa je lah, tadahal.
Kudin: hehe.okeyh thnx
Tak lama kemudian...




Kudin: Una2, Ery ikut sekali boleh.
BK: Boleh, ikut jelah. Lagi ramai lagi bagus
Kudin: Hehe.okeyh.Thanx

Macamtulah lebih kurang tentatif programnya and conversation between kami.



1st pergi makan then terus pergi Alamanda.

Nah cake untuk Kudin!!!

TAMMAT.


2 comments:

fakhruddin said...

thanks for the post ! hehe *terharu sobs sobs :)

dalam gambar ada cake, tapi rasanya hari tu takde cake pun? haha :D

boodark kewchik said...

haha.. lain kali kita beli cake ehh..besar punya..haha.. Haritu mmg nk beli cake tp kdai da tutup lo..hehe