Thursday, February 17, 2011

Sedikit perihal diri..err???

Salam.
Layan sahaja.
Siapa dia?


Sebab dulu, anak buah BK selalu cakap kat BK "Apa boodark kewchik ni"That's y terlekat sampai sekarang.
Tapi kenapa budak dieja "boodark kewchik".
Sebab masa secondary school ada sorang cikgu BK selalu eja nama dia pelik-pelik. That's y.
"oo" pada ejaan boodark pula sebab BK pernah terbaca macam orang cina cakap oo tu ada ong. So saja-saja je. Macam "google" / "yahoo". :P



Nama betul Husna. Hucsna? C tu sebab macam silent c. So nama suka-suka untuk blog BK.
Kononnya macam unik sikitlah, commercial gitu .. Cewahhh...

Err, sebab suka rambut dia kowt. BK suka boy yang wat style macamtu instead of spike hair.
Look chomel for me. Another reasons is because I love his voice. Another reason??? Tettt

I love cheese! Suka ratah-ratah cheese. Kalau seminggu makan cheese pun takpe.
Chocolate? Sebab ia menenangkan. however I prefer yang ada kacang-kacang or kismis-kismis sebab gabungan rasa gitu.

Pergh.Sebab minat. Sebab suka tengok orang pakai cantik-cantik. Macamana dapat idea? Just play around with it sampai kadang-kadang macam terbelit-belit. Lagi satu sebab macam ramai orang tanya macamana una pakai tudung. Cer cita cer cita... Camtula lebih kurang.

Owh no. Tak sombong okeyh. Just prefer kalau orang tu tegur dulu sebab BK "agak" awkward nak tegur orang. Kalau orang tegur , BK ok je ..Senyum, tanya-tanya khabar ker...Lagi satu kalau jalan tu memang susah nak pandang kiri kanan, mesti straight tempat yang BK nak pergi tu. Tak tau la, da terbiasa macam tu. Maybe sebab tu ramai cakap BK sombong kowt.


Purple is my fav color. White dolphin and blue shark tu nama untuk kereta BK and ".." BK. Jadi kalau kami borak-borak selalu guna nama tu.Single? Tett.. Entahla

Ye, suka. Kalau takde event apa-apa, I prefer duduk rumah sebab macam banyak benda nak buat.

Blog lebih kepada hobi , nak bagi pendapat, tips, perihal diri,family, kira macam-macam la. Like my second diary. Sebenarnya macam sebelum ni, dah banyak kali buat blog dah tapi tak aktif pun, but start akhir 2009 macam tu dah mula balik . Create new account lepas tu macam serius untuk berbloggin'.

My Favorite television show sebab dia bincang macam-macam topik, like ekonomi, religion, relationship, health . Hai macam-macam lah. Memang bagus! Yang tak boleh bla(ganasnya ayat) bila audience dapat make over free la , lepas tu pergi travel la. Perghh best gila bro. Plus live show singer kat sana.


Tak:"(. Sebab my mom pun tak makan juga. Kira BK hanya makan apa yang ma BK makan je. Sebab ma BK tak makan maybe sebab bau dia agak kuat sangat kowt.

Sebab blue shark cakap BK dah gemok. Dia pesan jangan makan banyak.Perempuan tak elok gemuk. Lagi satu sebab BK rasa badan BK tak fit. Selalu cepat letih. Im working on it...

Errr, bolehlah. Cehhh. Suka juga lah buat dessert macam tu. And I' m trying to learn how to cook "Ayam black pepper" sebab ada orang suka makan tu.And my mom pun lately ada ajar masak-masak, buat air.

Sekian.
TAMMAT...

2 comments:

justcallmeanis said...

owhh ingat apa laa BK tu tadi :)

hucsna-B.K said...

just : hee