Wednesday, February 8, 2012

Plan 2012



Salam
Sekadar ingin berkongsi plan owner blog ini yang tak seberapa. Macam orang lain BK pun adalah sikit plan sepanjang 2012 ini. Dan ada yang sedang dijalankan. Harap kepada yang sudi baca entry dapat tolong sama-sama doakan BK supaya apa yang BK plan ini tercapai dan semuanya berjalan lancar =)


Sebenarnya BK buat plan ini awal-awal tahun dulu mengambil kira kewangan BK dan persekitaran. Rasanya u all punya plan lagi awesome kan.And pic di atas telah menjadi wallpaper lappy supaya BK sentiasa beringat.

BK harap semua berjaya dan mencapai kejayaan yang diingini. Jika kau fikirkan kau boleh, kau boleh melakukan~ lalala

Imaginasi atau gambaran tidak salah kerana ia merangsang kita untuk terus bersemangat dan mencapai apa yang diingini.=)

K Papai

TAMMAT



6 comments:

Khairi said...

Nice gak plan tu..
Ad target.
Insya Allah blh..

"If you decide to find happiness, tough road will be there but you will find what you want" - SelfQuoted
:P

hucsna-B.K said...

thanx khairi.. plez pray 4 me yep.. thnx 4 d spprt =)

yad'z said...

wah, start writing novel? waiting~~~~ ^^

Ikan_Pari@@ said...

kat gambo rupenye. tercarik2 mane rancangan nye.

hucsna-B.K said...

yadz wish me luck =)
pari2= loll..pkai spex

Khairi said...

your welcome :)