Friday, July 26, 2013

23 yo on 23rd July (=

Salam
Oh no, da masuk 23. =_='. Rasa baru semalam lepas SPM, gitew. Over nyah. Oklah, first of all, BK nak ucapkan ribuan terima kasih kepada yang sudi wish birthday BK, ada yang kenal ada yang ta berapa kenal, tapi BK tetap layan der. Aha, ada yang bagi message sebab lagi sweet katanyer, ada yang sanggup decorate card chomel-chomel, sedangkan BK ni orang biasa ja. Ta sangka pula ada yang sudi buat, asal semua orang na sweet-sweet sangat ni. Nampak ta stress. Aha.



This pic was captured by Tasha. Credit to her. Hee





And tada, edited version. Nak dapatkan service edit? email me at lilhucsna@gmail.com

So, da masuk 23 ni, ceh cakap macam orang da besar, ramai orang suruh tukar nama FB BK kepada Budak Besar. BK cakap ta boleh, No3x. Aha. Nama tu cukup bermakna buat BK okeyhz. Btw, Terima kasih juga kepada kumpulan songkok patah, bagi pavlova, pastu nyanyi lagu HB, segan siot gua. Macam-macam rasa ada, terharu pun ada. Tapi takkan gua nak nangis pula kat restoran tu der. Aha, terpaksalah gua sembunyikan perasaan gua yang sebenarnya nak meloncat-loncat kegimbiraan lagi kesukaan. Ha, nampak ta. Tiba-tiba gangster.

Yang ta boleh bla, dapat msg dari parents BK. Ayat akhir '' Semoga mudah mengingati pelajaran'' . Woah, nampak tak harapan yang tinggi itu. Aha, kena struggle la habis la gua. Aha

So, sebenarnyakan, BK selalu fikir, sepatutnya kita juga kena sambut and ucap terima kasih kepada kedua ibu bapa kita especially our mom sebab dia yang lahirkan kita. Kita yang kena celebrate dia. Gitew. 

Umur 23 ni, BK berharap sangat dapat jadi orang lebih produktif proaktif dan gaya mutu keunggulan. Kepada yang selalu tanya pasal BF tu, sampai masanya BK akan bagitahu. Tapi buat masa sekarang ni, memang BK ta fikir lagi into serious R sebab rasa diri masih perlukan ibu bapa n ta puas lagi berbakti and masih banyak kekurangan dalam diri BK yang kena diperbaiki especially bab masak-memasak ni. Lol.

K lah, papai.

Salam Nuzul Quran =)

TAMMAT




3 comments:

Sam Banjamin said...

huhhuuu.. dah besar... semoga umur diberkati... be a good girl yeahhh!!

hucsna-B.K said...

thanks so much sam =)

Ikan_Pari@@ said...

selamat hari jadi. 23 julai? dekat beno dengan teman punye O_o"