Thursday, August 2, 2012

Lagi kasut wanita paling pelik.

Salam


Lagi kisah kasut pelik di dunia.



Kasut ini dnamakan kasut heal terbalik. Rasanya kalau pergi shopping pakai kasut ni, confirm balik kena beli ubat panas. Aha





Kat mana boleh pakai kasut ni agaknya





Macam kereta Gen-2 pula design ni kan. aha


Tidak digalakkan pergi ke pasar dengan kasut ni


Ha, kasut merah ni sesuai rasanya unuk ke pasar.Aha


Ada berani ?


Kasut iron lady


p/s Yang penting BK takkan pakai semua kasut ni. Aha

TAMMAT


2 comments:

LynN LoLa~~ said...

yg merah tinggi sesuai g pasar tu mcm lady gaga pernah pakai. hehe

hucsna-B.K said...

lyn : ha kann..hee