Monday, December 27, 2010

21st Birthday Party DatinWowwhh ! aww i loik!


Hi, happy sangat-sangat jumpa u allz balik , sayang banyak-banyak .
Sampai-sampai je dah teruja tengok diorang.waaa...happy gilerh dah lama tak jumpa...

Itu dia menyerlah color u allz , bertemakan simply black and red .Birthday party si gorgeous Datin ni memang glam. kling3 silau mata tak tengok pic ni??? Memang chomell sangat pemilihan warna ni.Bijak-bijak.

Inilah dia birthday girl Da bebas ye???

Yeay!! si vogue yang sangat baik. Jangan lupa contact ye..:)

Fatin yang sentiasa chumell seperti biasa.
Time nak balik pon sempat posin' juga taw.

Itu dia kunci kebebasan.Lepas ni bentuk lain pula keyh.Maybe bentuk cincin tanda ...tett????

Itu dia, all da girlz. Boodark Kewchik rasa pendek pula time ni.

Makan time, sodap!!!

da' adik beradik yang sama chantek



Sama fatin liyana lagi. cute sangat nih

ni betul-betul candid okeyh

All da ladies
Lagi

Dan

Chill jup.

Wa...

Akhirnya.tadaaa

6.40pm: Ma call...te nine ta nine taninenena..lebih kurang begitulah bunyi ringtone phone BK,
Ma: Salam, ha adik kat mana tu?
BK:Ada kat rumah member adik lagi ni. dah nak gerak dah ni.
Ma: Alright, ok.hati-hati bawa kereta.jangan bawa laju-laju taw.
BK: Okeyh ma.

So, setelah menerima panggilan dari ma, BK pun beransur bali. Vroom2. papai u allz.
Begitula sedikit sebanyak storyline dia.
Anyway, Happy Birthday Datin!!! Stay cool and be happy selaloo.
P/S: Btw,Ma BK kem salam kat semua taw, lupa nak bagitahu aritu.
okeyh
Than juga pada datin sebab bagi kopipes pic-pic ni:) mmuahhh

TAMMAT...
Balik..6.45pm.

2 comments:

farhah adeli said...

salam... hepi beday to datin jugak.

tapikan nak tau la datin ni sape. macam ramai je blogger yang kenal dia. blogger jugak ke dia? ada link?
hehe... sori saya ni tak kenal org sgt. =p

boodark kewchik said...

owh..farhah, datin ni best fren fatin liyana:)