Thursday, December 30, 2010

Tiba tiba rasa blog bro ni rasa macam cool .


Inilah first time start minat baca blog orang.Mula-mula just tengok banyak header tentang dia ni dekat blog budak-budak lain, tapi dah lama-lama tu rasa macam tak boleh jadi, kena find out juga siapa owner blog ni.Plus post-post bro ni memang slumber.
(Tiba-tiba aku rasa macam aku brutal pula kan cakap bro2) aiyak!

Ok, first time tengok, aku terus macam rasa kena dengan jiwa aku. Sempoi. Post yang aku minat sekali dalam blog bro ni ialah pasal isu "panas baran lelaki", kindda. Start dari itu aku macam selalu jugalah baca entry baru dia.Walupun kadang-kadang aku cakap sorang-sorang "mak aih , pendek sih post dia ni" , tapi aku tetap minat kerana aku bukan lah seorang yang rajin sangat membaca apatah lagi mengusha blog orang lain.Tapi kalau ade tips tu macam layan jugalah.

Itulah dia BEN ASHAARI. keep it up bro (:

2 comments:

Ujang9897 said...

dia mmg best..sila jenguk dia selalu..hehe

boodark kewchik said...

ha..okeyh2..nway congratz 4 d cntest yg dlm blog BA tu:)